Beschikbaarheid lokalen

KunstGroepBrugge heeft een gebruiksovereenkomst voor tijdelijke gebruik van een aantal gebouwen langsheen de Baron Ruzettelaan, in Assebroek. De gebouwen zijn momenteel eigendom van een projectontwikkelaar die de gebouwen wil omvormen tot appartementen. KunstGroepBrugge heeft een tijdelijke gebruik van deze gebouwen, in afwachting van de start van het bouwproject van de eigenaar. Dit houdt in dat niet geweten is hoe lang dit gebruik zal lopen en dat de gebruiksovereenkomsten maandelijks opzegbaar zijn.

  • Baron Ruzettelaan 110-112 is een voormalige bloemenwinkel met achtergelegen werkplaats. Het gebouw bestaat uit verschillende grotere aaneensluitende ruimtes die praktisch niet van elkaar gescheiden kunnen worden en die niet op een verantwoorde manier kunnen verwarmd worden. Delen van het gebouw zijn een stilgelegde bouwwerf. Hier zijn momenteel geen ruimtes meer beschikbaar.
  • Baron Ruzettelaan 114 is een voormalige herenwoning, verbouwd tot studentenkoten. Hier worden in totaal 6 kleinere ateliers aangeboden. Ook hier is geen centrale verwarming beschikbaar. Hier is momenteel 1 ruimte beschikbaar.
    • zolderkamer, 37 m2, à 55 euro per maand
  • Baron Ruzettelaan 116 is een appartementsgebouw bestaande uit twee apartementen. Hier worden 2 grotere ateliers aangeboden (telkens een volledig appartement bestaande uit drie kamers, een sanitaire ruimte en een kleine keuken) en wordt eveneens een grote bergruimte aangeboden. Hier zijn momenteel geen ruimtes meer beschikbaar.

Eén antwoord op “Beschikbaarheid lokalen”

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.