Extra ateliers beschikbaar

Het bestuur van de VZW heeft beslist om een extra verdieping te huren in de Lange Raamstraat 1 te Brugge waardoor 9 extra ateliers beschikbaar zijn in het gebouw. In totaal kan de VZW nu 27 ateliers ter beschikking stellen van kunstenaars gaande van een oppervlakte van 16 m2 tot 72 m2.

We zullen in de toekomst de huurprijzen voor nieuwe huurders moeten verhogen omdat we als VZW té veel overheadkosten hebben aan het verhuren van de lokalen en die moeten we uiteindelijk ook kunnen verhalen op de huurders zelf. r komt daarvoor een bescheiden 5 euro extra bij de maandhuur.

Dat er nog steeds behoefte is aan lokalen is duidelijk: van deze nieuw beschikbare lokalen zijn er onmiddellijk 4 verhuurd geworden. Bijna wekelijks komen er vragen binnen en er komen ook vragen waar we niet kunnen op in gaan, zoals bv. de vraag naar zeer tijdelijke studioruimte om bv. gedurende één week een fotoshoot te kunnen doen.

We hebben nu ook een eigen lokaal van de VZW in de Lange Raamstraat, waar we samen kunnen discussiëren en vergaderen. De naam van het lokaal was snel gekozen: “Het Politbureau”. We stellen deze ruimte graag ter beschikking als vergaderruimte voor andere organisaties in Brugge.

Wil je up-to-date informatie over beschikbaarheid van lokalen, dan kan je steeds terecht op de website.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.