Nieuwe ateliers in Baron Ruzettelaan

We hebben een overeenkomst kunnen sluiten voor tijdelijk gebruik van een aantal panden langsheen de Baron Ruzettelaan in Assebroek. De verwachting is dat deze gebouwen ongeveer 2 jaar in tijdelijk gebruik zullen kunnen blijven.

Het geheel bestaat uit drie gebouwen:

  • Baron Ruzettelaan 110-112 is een voormalige bloemenwinkel met achtergelegen werkplaats. Het gebouw bestaat uit verschillende grotere aaneensluitende ruimtes die praktisch niet van elkaar gescheiden kunnen worden en die niet op een verantwoorde manier kunnen verwarmd worden. Delen van het gebouw zijn een stilgelegde bouwwerf. Deze ruimte(s) worden in hun geheel aangeboden aan:
    • Leden van de VZW die onder deze randvoorwaarden kunnen werken en dat tegen een lage vergoeding
    • Leden van de VZW als tentoonstellingsruimte.
  • Baron Ruzettelaan 114 is een voormalige herenwoning, verbouwd tot studentenkoten. Hier worden in totaal 5 kleinere ateliers aangeboden.
  • Baron Ruzettelaan 116 is een appartementsgebouw bestaande uit twee apartementen. Hier worden 2 grotere ateliers aangeboden (telkens een volledig appartement bestaande uit drie kamers, een sanitaire ruimte en een kleine keuken) en wordt eveneens een grote bergruimte aangeboden.